Administrator


 

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, Silviu Ionel Pravat a participat sâmbata, 2 septembrie 2017, la Zilele comunei Dofteana. Alaturi de vicepresedinte s-au aflat Teodora Sotcan, deputat, Ioan Bujor, primarul comunei Dofteana, Gheorghe Baciu, primarul orasului Slanic Moldova, Victoria Iulisca, primar al comunei Pârgaresti, reprezentanti ai institutiilor administratiei publice locale si ai mass media. 

Evenimentul a marcat împlinirea a 581 de ani de la prima atestare documentara a localitatii Dofteana. 

Nu au fost trecuti cu vederea nici copiii, data fiind apropierea unui moment important din viata lor, începerea noului an scolar. Cu acest prilej, Asociatia EdukAt, cu sprijinul doamnei deputat a oferit unui numar de 5 copii din localitate câte un ghiozdan, continând toate rechizitele necesare unui nou an scolar. 

Ma bucur sa ma aflu astazi aici, în mijlocul dumneavoastra si, împreuna sa aniversam un moment important din istoria comunei. Aproape 600 de ani de existenta nu înseamna putin lucru si faptul în sine vorbeste despre perseverenta, despre putinta de a tine piept vitregiilor istoriei, despre curaj si unitate. Locuitorii comunei Dofteana sunt o imagine vie a mosilor si stramosilor care au dovedit ca, a fi român este, în egala masura, o virtute si o datorie. Datorie care obliga la verticalitate, constiinta si responsabilitate. Sa celebram Zilele comunei împreuna este asadar un gest firesc, ofranda adusa trecutului si oamenilor sai dar si privire îndreptata spre viitor, cu încredere în capacitatile locuitorilor acestei comune. Si pentru ca tot vorbim despre viitor as vrea sa afirm, o data în plus, sprijinul pe care Consiliul Judetean Bacau îl acorda initiativelor si proiectelor comunei Dofteana. La multi ani, Dofteana, la multi ani, locuitorilor ei!”, au fost urarile vicepresedintelui Silviu Ionel Pravat. 

 

Close Search Window