Administrator


Distinsi dascali, dragi parinti si elevi

 

Emotiile unui nou an scolar sunt inerente. Este o zi speciala pentru ca începe o noua etapa pentru pregatirea viitorului nostru. Dincolo de pregatirea pentru viata, pentru profesie a fiecarui copil si împlinirea, multumirea sufleteasca pe care numai gasirea drumului potrivit pentru copii o poate aduce fiecarei familii, în viata comunitatii se mai zidesc niste caramizi.

 

Sper sa fie trainice si de folos, am încredere în dascalii nostri, am încredere în copiii nostri si le doresc tuturor mult succes pentru a fi în continuare o carte de vizita a învatamântului românesc.

 

Locul I pe tara la rezultatele examenului de bacalaureat ne onoreaza si ne obliga sa mentinem aceleasi standarde si, cu siguranta ne determina sa ne dorim un loc I pe tara si la rezultatele evaluarii nationale.

 

Dar mai mult de atât îmi doresc profesori sinceri si cu multa  omenie care învata copiii sa-si cultive calitati . Aceste daruri, pe care daca le hranesti, cresc. Cresc în tine, cresc în cei din jur. Se transmit, se duc mai departe.

 

Sa dea Dumnezeu sa fie un an scolar bun, cu sanatate si cu mult har!

Close Search Window