Administrator

     Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu a primit luni, 8 mai 2017, o delegatie a grupului OMV PETROM, condusa de Peter Rudolf Zeilinger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil cu activitatea Upstream (explorare si productie).
     Discutiile au vizat în principal posibilitati de colaborare între compania petroliera si Consiliul Judetean Bacau dat fiind interesul OMV de a investi în proiecte sociale.
    ”Suntem deschisi unei bune colaborari si, din partea institutiei pe care o reprezint va asigur de tot suportul. De altfel, trebuie sa va multumesc pentru modul în care v-ati implicat în proiectele din zona Moinesti, Zemes prin activitati care raspund unor nevoi reale. În acest moment, lucram la actualizarea Strategiei Judetene, cu un portofoliu de proiecte din fiecare domeniu de activitate si cu mecanisme de monitorizare. Un domeniu prioritar este  dezvoltarea economica a judetului si, în masura în care sunteti interesati sa participati la  proiectele comunitatii, va invit sa ne transmiteti orice sugestii aveti”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu. Acesta a vorbit si despre proiectul - pilot ”Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii în judetul Bacau”, initiat de catre UNICEF România, cu finantare de la Norway Grant si din resurse UNICEF dar si despre Modernizarea Aeroportului.
   Seful delegatiei OMV a fost impresionat de proiectele prezentate: ”voi face o informare asupra situatiei de fapt si, împreuna cu un set de propuneri de colaborare, le voi înainta conducerii OMV. Desigur, implicarea noastra este influentata si de contextul international, care stabileste pretul barilului de petrol, de pilda, dar sunt convins ca vom gasi împreuna directii de parteneriat cu rezultate bune pentru fiecare dintre noi”, a concluzionat Peter Rudolf Zeilinger.

Close Search Window