Administrator
   
    Vineri, 29 noiembrie 2017, la Universitatea ,,George Bacovia’’, a avut loc conferinta cu tema ,,Alege constient cariera ta!”, activitate din cadrul proiectului “Start-up pentru viata’’, implementat de Asociatia Mutatis Mutandis. Evenimentul, care s-a adresat elevilor de la nivel gimnazial, din clasele a VII-a si a VIII-a, a beneficiat de prezenta specialistilor din diverse domenii de activitate care au prezentat elevilor provocarile unei profesii, aptitudinile necesare pentru a o practica sau modalitatea de alegere a unei profesii. Actiunea s-a bucurat de un succes real, dovada fiind multitudinea de întrebari lansate de acestia în cadrul conferintei si dialogul interactiv sustinut.
    Asociatia Mutatis Mutandis implementeaza proiectul “Start-up pentru viata’’, program integrat de asistenta psihologica si medicala a copiilor fara parinti din Judetul Bacau“ care este un proiect finantat prin Legea 350/2005, de Consiliul Judetean Bacau.
    Principalul obiectiv este ca, timp de cinci luni, o suta de elevi (clasele V-VIII) din judetul Bacau, orfani sau cu parinti plecati în strainatate, sa beneficieze de consultanta psihologica si asistenta medicala gratuita.Close Search Window