Administrator

    În perioada 19-22 mai 2017, la Slanic Moldova a avut loc cea de-a doua etapa a Campionatului National de Offroad din România. Consiliul Judetean Bacau s-a alaturat evenimentului, în calitate de partener, prin Serviciul public de promovare a turismului cu doua echipe de salvamontisti alaturi de Primaria Slanic-Moldova, ISU Bacau si RNP Romsilva. Start-ul competitiei ”Trofeul Dacii Liberi” a fost dat de presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu iar premiile au fost înmânate la finalul competitiei de vicepresedintele Silviu Pravat. 
    Întrecerea a adus sub poalele Nemirei multa adrenalina, toate vehiculele participante fiind gazduite de Parcul statiunii. La startul întrecerii au fost 14 echipaje la clasa Open, 38 echipaje la clasa Standard si 10 echipaje la clasa Extrem.
    Vineri 19 mai a avut loc proba „Noaptea Nemirei”, la care echipajele si-au putut testa abilitatile înfruntând întunericul, iar sâmbata, de la ora 10 a avut loc proba Superspeciala Trial pentru clasa Standard, o proba la care concurentii „au dat piept” cu dificultatile traseului pe timp de zi.

Close Search Window