Administrator


 

 Vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, Silviu Pravat s-a întâlnit vineri, 9 iunie 2017 cu Ambasadorul regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti, domnul Paul Brummell. Aflat în vizita în judetul Bacau cu ocazia inaugurarii Centrului pentru Îngrijiri Paliative Pediatrice al Asociatiei ”Lumina”, ambasadorul si-a manifestat dorinta de a avea o întrevedere cu conducerea Consiliului Judetean Bacau.


 Discutiile s-au centrat pe aspecte prioritare pentru comunitatea bacauana cum sunt Strategia de dezvoltare a judetului, directiile de dezvoltare dar si oportunitatea unor parteneriate cu investitori din Regatul Unit.


 Ambasadorul Marii Britanii s-a aratat interesat de o diversitate de aspecte ale profilului judetului, de la fenomenul migratiei fortei de munca pâna la proiectul de modernizare al aeroportului International ”George Enescu” sau mediul privat din judet. 


 ”Este prima mea vizita în orasul Bacau. În judet am vizitat orasele Comanesti si Onesti unde, împreuna cu fundatii din Marea Britanie am participat la inaugurarea unor centre pentru copiii cu dizabilitati. Am vrut sa profit de aceasta vizita pentru a afla mai multe despre economia, perspectivele si prioritatile judetului în ceea ce priveste axele si viziunea pentru dezvoltare si voi reveni cu placere în Bacau în perioada urmatoare”, a promis domnul ambasador la finalul întrevederii . 

Close Search Window