Administrator
    Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu a fost prezent astazi, 2 octombrie 2017, în mijlocul studentilor si cadrelor didactice de la cele doua universitati bacauane, ”G. Bacovia” si ”V. Alecsandri”, la deschiderea noului an universitar.
    Într-o atmosfera încarcata de emotie, presedintele a dorit studentilor un an universitar rodnic, subliniind totodata calitatea învatamântului bacauan si reputatia de care se bucura universitatile din municipiul nostru: ”Studentii sunt cei mai importanti în viata universitatii. Dezvoltarea oricarei comunitati se bazeaza si pe calitatea resursei umane, depinzând, în mare masura de pregatirea angajatilor. Iar aceasta pregatire se slefuieste în anii de facultate, când tinerii îsi configureaza un drum în viata. Va doresc, dragi studenti sa reusiti sa gasiti acel drum si sa faceti în viata ceea ce vi se potriveste, nu doar pentru binele vostru ci si pentru comunitatea în care traiti. Fiindca Bacaul are nevoie de tineri entuziasti, bine pregatiti, care sa performeze în domeniile în care vor activa.
    Ma îndrept acum spre cadrele didactice, asigurându-va, înca o data de aprecierea mea fata de tot ceea ce faceti. Ar fi inutil sa va vorbesc eu despre misiunea pe care o aveti. O stiti prea bine fiindca altfel nu v-ati afla aici. Eu vreau doar sa va urez rabdare si putere de munca, fiindca de eforturile dumneavoastra depinde viitorul acestor studenti dar si viitorul comunitatii noastre
”.
    Pentru Universitatea ”G. Bacovia” ziua de astazi a avut o dubla semnificatie, profesorii si studentii sarbatorind si împlinirea a 25 de ani de la înfiintarea institutiei de învatamânt.

Close Search Window