Administrator


 

 
     
    Alesii judetului s-au întrunit marti, 28 noiembrie 2017 în sedinta ordinara a Consiliului Judetean Bacau pentru a dezbate si adopta propuneri de hotarâri ce au vizat o paleta larga de segmente. De la informari privind situatia economico-financiara a Companiei Regionale de Apa Bacau sau eficienta serviciului politienesc în asigurarea climatului de siguranta publica pe primele 9 luni ale anului 2017 pâna la stabilirea tarifelor pentru  accesul cu telescaunul pe pârtia de schi Nemira din Slanic Moldova, în sezonul 2017-2018 dar si rectificarea bugetului propriu al judetului pe anul 2017, toate aceste materiale s-au regasit în mapa de sedinta a celor prezenti în sala.
    Un moment deosebit a fost cel în care presedintele Consiliului Judetean bacau, Sorin Brasoveanu a premiat sportivii sectiilor de judo si de powerlifting ale Clubului Sportiv "Bronx Powerlifting" Bacau, pentru rezultate deosebite obtinute la nivel national si international. Clubul mentionat, membru afiliat Federatiei Române de Judo si Federatiei Române de Powerlifting, este un centru sportiv tânar, înfiintat în mediul rural, care atrage copii si tineri cu preponderenta din familii cu posibilitati finaniare reduse, acordându-le atât sansa de a-si dezvolta abilitatile sportive, cât si un loc în care acestia ar putea fi cazati.
     Activitatea sectiilor acestui club este coordonata de persoane specializate, instructori voluntari cu un dezvoltat spirit civic si filantropic, precum si o mare pasiune pentru sport, care se implica în numeroase actiuni cu scop umanitar. Pentru acestia, competitia reprezinta o activitate cu continut si scop educativ, care are menirea de a scoate în evidenta virtuti etice si morale, fiind asociata cu o serie de valori si calitati, precum  autocontrolul, curajul, disciplina, loialitatea, munca în echipa si responsabilitaea individuala.
     ”Consiliul Judetean Bacau apreciaza munca, pregatirea, daruirea si pasiunea acestor copii si tineri, încununate de performantele pe care le-au obtinut anul acesta la competitii nationale si internationale prin care au contribuit la promovarea imaginii si a prestigiului judetului nostru”, au fost cuvintele de apreciere ale presedintelui Sorin Brasoveanu, adresate acestor copii deosebiti.
Sportivii premiati au fost:
-    Gavrilita Maria - Judo (Seniori; 52 Kg.) - Locul II la competitii internationale;
-    Crenganis Alisa - Judo (Seniori; 48 Kg.) - Locul III la competitii internationale;
-    Zodian Maria - Judo (Cadeti U9; Cat.40 Kg.) - Locul III la competitii internationale;
-    Paic Sofia - Judo (Cadeti U8; Cat.18 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Munteanu Carina - Judo (Cadeti U9; Cat.23 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Benia Rares - Judo (Cadeti U11; Cat.24 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Paic Amalia - Judo (Cadeti U12; Cat.40 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Armeanu Alexandra - Judo (Cadeti U13; Cat.44 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Gavrilita Madalina - Judo (Seniori; 70 Kg.) - Locul III la competitii nationale;
-    Rotaru Alina Maria - Powerlifting (Juniori; 57 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Zodian Bianca lonela - Powerlifting (Seniori; 52 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Diaconescu Maria - Powerlifting (Seniori; 57 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Varga Daniela - Powerlifting (Seniori; 63 Kg.) - Locul I la competitii nationale;
-    Gabor Alexandra - Powerlifting (Seniori; 70 Kg.) - Locul I la competetitii national

Close Search Window