Administrator

    Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu a participat astazi, 22 septembrie la inaugurarea Centrului de Servicii Integrate din comuna Plopana. Beneficiarii noului centru vor fi în principal copiii cu dizabilitati, dar si copii care provin din familii care reprezinta cazuri sociale grave, iar printre noile servicii se vor afla inclusiv planning-ul familial si consilierea pentru parinti.
    Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ 90.000 de euro,  Asociatia româno-olandeza “Betania”, acoperind 80 la suta din costul proiectului, iar Consiliul Local Plopana, 20 la suta.
    Lucrarile au demarat în urma cu aproximativ doi ani, noul Centru este compus din doua sali de activitati, bucatarie, grupuri sanitare, hol si doua cabinete de consiliere (sprijin psihologic, social, planning familial).
    Presedintele Sorin Brasoveanu a apreciat ca aceasta noua investitie, marca Betania, este foarte importanta pentru comunitatea din Plopana, iar amplasarea ei în imediata vecinatate a cabinetelor medicale va conduce cu siguranta la crearea unui Complex de servicii medico-sociale ce va oferi comunitatii servicii integrate.

Close Search Window