Administrator
     O delegatie a Consiliului Judetean Bacau, condusa de presedintele Sorin Brasoveanu se afla în aceste zile la cel mai mare târg investitional din Europa, ExpoReal München. Portofoliul de proiecte cu care Consiliul Judetean Bacau s-a prezentat cuprinde investitii în infrastructura de transport aerian si transport cargo multimodal, înfiintarea unui centru de transfer tehnologic si de inovare în cercetare precum si dezvoltarea unui laborator pentru controlul calitatii si certificarea produselor agricole, de tip agro-food.
     În prima zi a târgului, presedintele Consiliului Judetean a intrat în contact cu reprezentanti a peste 40 de companii, municipalitati si universitati din Europa. Dintre acestea, o buna parte au fost interesate de o potentiala colaborare, existând deja legaturi stabilite si arii de interes comune.
     Prima zi de participare la acest eveniment de amploare s-a încheiat cu forumul de discutii si networking care a avut ca tema oportunitatile de investitii în România si, în particular în Regiunea Nord-Est. Au participat oameni de afaceri din România si Germania, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice dar si jurnalisti din presa germana de specialitate.

Close Search Window