Administrator
Cele trei zile dedicate participarii la cel mai mare târg de investitii din Europa, ExpoReal München s-au încheiat. Cu un numar record de 41 500 de vizitatori si peste 1 500 de firme expozante, editia din acest an a fost cea mai ampla de pâna acum, conform statisticilor oficiale ale ExpoReal. În topul participarii pe tari, România a ocupat un onorabil loc 6, dupa Austria si Elvetia dar înaintea unor state precum Franta sau Italia (www.exporeal.net). Consiliul Judetean Bacau a facut parte, alaturi de Consiliile Judetene din Iasi, Suceava, Botosani si regiunea Transilvaniei din delegatia ce a reprezentat România.
Pentru judetul Bacau si regiunea Nord Est, participarea la acest eveniment important a însemnat experienta, promovare si sanse în plus pentru dezvoltare.
Concret, delegatia bacauana a avut contacte cu companiile din sectoarele de investitii în infrastructura, constructii si imobiliare, iar obiectivele principale au fost promovarea portofoliului de proiecte al judetului si atragerea de investitori.
"A fost o experienta foarte utila mai ales ca pentru Consiliul Judetean Bacau a fost prima participare la un târg de o asemenea tinuta. Ne-am bucurat sa fim împreuna cu presedinti ai consiliilor judetene din Regiunea Nord Est, am stabilit contacte multiple cu potentiali parteneri din Europa. Dorim sa fructificam oportunitatile acestui moment", a subliniat presedintele C.J. Bacau, Sorin Brasoveanu.

Close Search Window