Administrator    
    Joi, 18 mai 2017 a avut loc cea de-a XVI-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, o gala caritabila a societatii civile din judetul Bacau.
    Evenimentul a fost organizat de Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau (F.S.C.) care împlineste anul acesta 20 de ani în slujba comunitatii. Printre participanti s-au numarat presedintele Consiliului Judetean, Sorin Brasoveanu, prefectul judetului, Maricica Cosa, primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, consilieri locali si judeteni, reprezentanti ai unor insitututii publice, companii bacauane, multe dintre ele sponsori ai evenimentului. Evenimentul a cuprins si un program artistic prezentat de membrii „Clubului cu lipici” si al voluntarilor, iar copiii de la F.S.C. au oferit, la rândul lor, cadouri tuturor celor prezenti, obiecte confectionate chiar de ei, dupa care au urmat premierile, o tombola si o licitatie cu strigare.
    Gabriela Achihai, presedinta F.S.C, a facut o prezentare a institutiei si a celor 20 de ani de existenta, multumind tuturor celor care le-au fost alaturi si le-au sustinut proiectele.

Close Search Window