Administrator
     În fiecare an, pe 3 aprilie, Jandarmeria Româna îsi serbeaza ziua. Anul acesta a ajuns la frumoasa vârsta de 167 de ani. Sorin Brasoveanu, presedinte al Consiliului Judetean Bacau, Cosmin Necula, primarul municipiului Bacau, deputatul Ionel Floroiu, precum autoritati judetene si locale au participat, duminica 2 aprilie, la festivitatea din Piata Tricolorului, care a marcat „Ziua Jandarmeriei Române“.
     Oficialitatile si publicul numeros au ascultat Imnul National al României, serviciul religios, discursuri despre semnificatia zilei în istorie, iar la final au urmarit mai multe exercitii demonstrative executate de jandarmii bacauani, precum si traditionala defilarea a Drapelului de lupta si a Garzii de Onoare, urmata de jandarmi si tehnica specifica.
     Pentru Consiliul Judetean Bacau, pentru toti bacauanii, interventia prompta a jandarmilor în situatii dificile a devenit deja o obisnuinta, care ne confera siguranta si încredere. În discursul sau, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu a multumit jandarmilor bacauani pentru profesionalismul, pregatirea excelenta si operativitatea de care dau dovada. ”Aceasta frumoasa zi, îmi ofera placuta ocazie sa adresez corpului militar si angajatilor Inspectoratului de Jandarmi al Judetului Bacau, respectiv ai Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau, cele mai calde urari de sanatate si satisfactii profesionale. Ati demonstrat, în nenumarate situatii si nu numai pe teritoriul României, ca sunteti o forta credibila, echidistanta si apolitica, în slujba cetatenilor. Va doresc mult succes în activitatea pe care o desfasurati, putere de munca, în nobila activitate de pastrare a linistii si ordinii publice, sanatate si multe împliniri alaturi de colegi si de familiile dumneavoastra. La multi ani, Jandarmeria Româna!”, a conchis presedintele Sorin Brasoveanu.

Close Search Window