Administrator


 

 

Sâmbata, 28 decembrie 2019, a fost semnat contractul de „Proiectare si executie pentru obiectivul de investitii: Lucrari de modernizare, extindere, dotare infrastructura Unitatea de Primiri Urgente (U.P.U), realizare Heliport – S.J.U. Bacau”. Pacientii Spitalului Judetean de Urgenta (S.J.U.) Bacau dar si ai altor spitale din regiune vor beneficia de serviciu de transport aerian cu elicoptere SMURD iar infrastructura spitaliceasca de urgenta va fi reabilitata, modernizata si dotata la standarde europene.

 

Evenimentul a avut loc în prezenta europarlamentarului Dragos Benea, al deputatului Lucian Sova, presedintelui de Consiliu Judetean Sorin Brasoveanu, vicepresedintelui Silviu Pravat si conducerii S.J.U.;

 

Proiectul de modernizare si dotare a U.P.U. si construirea Heliportului este finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional (P.O.R.), bugetul total fiind de peste 13 milioane de lei, din care 4,7 milioane de lei este suma asigurata de Uniunea Europeana, 1,9 milioane de lei din bugetul national si 6,7 milioane de lei, contributia S.J.U. Bacau.

Close Search Window