Administrator
   

     Proiectul pilot „Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii”, derulat în judetul Bacau între anii 2014–2018 va fi continuat. Rezultatele foarte bune obtinute în cadrul proiectului pilot sunt acum punctul de plecare pentru un nou proiect care îl continua si extinde pe cel precedent, printr-un pachet mai mare de servicii sociale. Astfel, între Consiliul Judetean Bacau si Reprezentanta UNICEF în România a fost semnat un nou Acord de Parteneriat prin care copiii, tinerii si adultii aflati în risc de excluziune sociala vor beneficia de servicii specializate de suport. 
     Localitatile din judet unde se vor concentra activitatile la nivel local sunt UAT Moinesti, UAT Buhusi, UAT Colonesti si UAT Horgesti.
    Serviciile propuse în cadrul noului proiect pornesc de la activitatile proiectelor implementate anterior de Reprezentanta UNICEF în România, cu precadere de proiectul „Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii”, derulat în 45 de comunitati rurale si urbane din judetul Bacau, care a vizat asigurarea accesului la servicii de baza din domeniile protectie sociala, sanatate si educatie. În plus, proiectul îsi propune sa promoveze incluziunea sociala si oferirea de oportunitati echitabile pentru cei mai vulnerabili copii si familiile acestora prin cresterea accesului la servicii integrate de baza, dar si extinderea la servicii specializate.

Close Search Window