Administrator


 

 

Consiliul Judetean Bacau va lansa în luna iunie concursul de proiecte destinate activitatilor non-profit, finantate în baza Legii nr. 350/2005.
Pâna la aceasta data au fost elaborate pachetele de finantare si metodologia pentru proiectele ce vor intra în selectia publica si, ulterior, finantarii pe domeniile cultura, social si tineret. 
În acord cu Legea 350, Consiliul Judetean Bacau poate acorda finantari nerambursabile din fondurile publice proprii pe baza de contracte de finantare, ca urmare a participarii la procedurile de selectie publica de proiecte de interes judetean, persoanelor fizice si juridice, respectiv, organizatiilor si fundatiilor constituite conform legii sau cultelor religioase recunoscute conform legii.
Evaluarea si selectia solicitarilor de finantare nerambursabila va fi facuta de catre o comisie de evaluare mixta, alcatuita din consilieri judeteni si personal din aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Bacau.
Mai multe informatii despre conditiile de finantare pentru anul 2019 puteti afla aici:
http://www.csjbacau.ro/p_program-anual-2019.html
În 2018, un numar de 54 de proiecte au beneficiat de finantare nerambursabila, în baza Legii 350, valoarea sumelor alocate fiind de 1, 4 milioane de lei.

Close Search Window