Administrator
    Ministrul Apelor si Padurilor Ioan Denes, alaturi de senatorul Dragos Benea, subprefectul Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean Bacau Sorin Brasoveanu si directorul Administratiei Bazinale Apa Siret Mihail Popescu s-au aflat astazi, 1 aprilie 2019, într-o vizita pe teren prilejuita de începerea lucrarilor de curatare a Siretului în zona Insulei de Agrement.
    „Ma bucur sa revin în Bacau pentru a vedea lucrari începute la o investitie importanta pentru locuitorii Bacaului. Pot sa va asigur ca voi tine permanent legatura cu echipa de la Bacau pentru a ma asigura ca lucrarile vor fi finalizate în termenul agreat împreuna cu firma constructoare si conform cerintelor si standardelor asumate”, a precizat ministrul Ioan Denes.
    „În momentul de fata contractul de executie este semnat, ordinul de începere a lucrarilor a fost dat si speram ca, în doua, maximum trei luni, lucrarile sa fie finalizate. Se va lucra în tandem cu Societatea de Servicii Publice Municipale care se va ocupa de amenajarea partii de uscat astfel încât, în cel mai scurt timp, bacauanii sa se poata bucura de Insula de Agrement, obiectiv reprezentativ pentru orasul nostru”, a declarat senatorul Dragos Benea.
    Investitia totala este de 14,1 milioane de lei, lucrarile care mai trebuie executate fiind în cuantum de 8,4 milioane de lei, bani asigurati de Guvernul României, de la bugetul de stat.
    Din aproximativ 460.000 metri cubi de material aluvionar au ramas 235.000 m3 de îndepartat iar durata preconizata pentru finalizarea lucrarilor de decolmatare este de aproximativ 3 luni.

Close Search Window