Administrator


 

În cadrul proiectului „PRO-CERTIF- Dezvoltarea si utilizarea sustenabila a managementului calitatii în administratia publica bacauana”, cod SIPOCA/SMIS/461/119613, o delegatie a Consiliului Judetean Bacau, condusa de Adrian Popescu - vicepresedinte, se afla în orasul Békéscsaba, Ungaria, în cadrul unei vizite de studii în vederea formarii de specialisti în implementarea Cadrului Comun de Autoevaluare în administratia publica locala. Cadrul comun de autoevaluare (CAF) urmareste îmbunatatirea performantei muncii în Consiliul Judetean Bacau si în unitatile subordonate, precum si adoptarea valorilor comune sectorului public european.

Adrian Popescu si Rákoczi Attila - director general al Agentiei Guvernamentale Békés (Prefectura) - au semnat Acordul de Cooperare care vizeaza activitatile comune ale proiectului.
În cursul primei zilei de studiu si lucru, delegatia Consiliului Judetean Bacau, alaturi de colegii maghiari, a identificat etapele de lucru conform modelului CAF: PDCA - Planning, Do, Check, Act (Planificare, Aplicare, Control, si Actiune prin luarea masurilor si implementarea lor în cadrul Agentiei Guvernamentale Békés.
Cea de-a doua zi a vizitei prevede un workshop la sediul Agentiei Guvernamentale din Békéscsaba, o întâlnire de lucru la Consiliul Judetean Békés si o vizita la Camera de Comert.

Close Search Window