Administrator
Consiliul Judetean Bacau, prin Serviciul Public Judetean pentru Promovarea Turismului si Coordonarea Activitatii de Salvamont Bacau, va fi prezent pentru prima data cu un stand propriu la Expozitia Internationala specializata de turism, agrement si hoteluri „Tourism. Leisure. Hotels”, editia a XXIV-a, singura expozitie din Republica Moldova în domeniul turismului si agrementului.
Evenimentul va avea loc la Chisinau, în perioada 7 - 10 februarie 2019 si este organizat de Centrul International de Expozitii ,,Moldexpo”, în parteneriat cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Moldova, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova, Asociatia de Dezvoltare a Turismului în Moldova, Asociatia Nationala pentru Turism receptor din Moldova si Asociatia Patronala a Industriei Turismului din Republica Moldova.
Prin participarea la acest important eveniment din domeniul turismului, Serviciul de Salvamont Bacau si-a propus sa prezinte oferta turistica a judetului Bacau pentru pasionatii de turism montan, balnear, cultural, rural, sportiv, sau de business si sa stabileasca o serie de contacte cu operatorii si reprezentantii agentiilor de turism prezenti la expozitie. 
,,Având în vedere interesul tot mai crescut pentru arealul turistic al judetului Bacau, vom fi prezenti la aceasta expozitie, tocmai pentru a atrage un numar tot mai mare de turisti si din Republica Moldova, pentru a facilita accesul acestora la informatiile cu privire la destinatiile turistice din zona printre care, mai ales în timpul iernii, pârtia de schi Nemira din statiunea Slanic-Moldova îi asteapta deoptriva pe schiori si pe turisti, cu multe si felurite surprize.
De asemenea, ne dorim sa extindem colaborarea cu toti factorii implicati în dezvoltarea si promovarea regiunilor cu potential turistic din cele doua tari vecine si prietene”, au spus reprezentantii SPJPTCAS Bacau.
Printre tarile participante la expozitia de turism de la Chisinau se numara India, Spania, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, România, Republica Moldova.

Close Search Window