Administrator

    Miercuri, 6 martie 2019, a avut loc semnarea contractului de executie pentru reabilitarea drumului judetean DJ241B, Padureni-Godovana. Lucrarile, a caror proiectare va dura 3 luni, vor acoperi o lungime de 15 kilometri, traversând comuna Filipeni si sunt finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala II. Durata efectiva de realizare a lucrarilor este de 24 de luni.
    „Este un proiect în valoare de 5,3 milioane de Euro si ma bucur sa va pot spune ca în urmatorii 2 ani, tot prin PNDL, în comuna Filipeni vor mai fi investitii însumate de peste 10 milioane de Euro. Drumul judetean pentru care a fost semnat astazi contractul era o prioritate pentru toti locuitorii comunei, cu atât mai mult cu cât, datorita pozitionarii sale, nu putea fi reabilitat prin fonduri europene”, a precizat senatorul Dragos Benea.
    “Este un pas important pentru toti locuitorii zonei si o confirmare a faptului ca ne tinem de cuvânt”, a mai adaugat primarul comunei Filipeni, Rodica Ambrosie.
    Alte obiective care vor fi realizate prin PNDL II, în comuna Filipeni, în urmatorii ani, se refera la construirea de poduri si podete, reabilitare, modernizare, extindere si dotare dispensar uman dar si construire scoala generala sat Valea Botului.

Close Search Window