Administrator
Consiliul Judetean Bacau a fost gazda unui schimb de experienta si bune practici organizat de Reprezentanta UNICEF în Romania si Asociatia HoltIS România, având ca tema principala educatia parentala. La aceasta întâlnire au participat specialisti în educatie din judetul Bacau si reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Ministerului de Interne, Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale din Republica Moldova.
Prezent la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu a facut o trecere în revista a derularii parteneriatului cu UNICEF România, concretizat prin Proiectul „Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii”, implementat în parteneriat cu Ambasada Norvegiei si Guvernul României. ”Ne bucuram ca acest proiect implementat cu succes la nivelul judetului Bacau a constituit un exemplu de bune practici si va sta la baza elaborarii unui pachet legislativ care vizeaza serviciile integrate la nivelul comunitatii”. 
Discutiile s-au concentrat pe prezentarea experientei de la nivel judetean în desfasurarea programelor de educatie parentala, pentru a oferi oaspetilor moldoveni o imagine de ansamblu asupra principalelor strategii si abordari din acest domeniu.
Din delegatia Republicii Moldova au facut parte Alex Petrov - UNICEF Moldova, Maria Vrânceanu - Ministerul Educatiei, Eduard Babcinetchii -  Ministerul de Interne, Gheorghe Trofin - Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Anatol Gremalschi – consultant la Institutul de Politici Publice si Mariana Butnaru, reprezentanta unui Centru de educatie al copiilor.

Close Search Window