Administrator
     Vineri, 5 octombrie 2018, vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, Silviu Pravat a primit o delegatie din Republica Moldova, aflata într-o vizita de lucru în judetul nostru. Delegatia a fost condusa de Ruslan Codreanu, primar general interimar al municipiului Chisinau, alaturi de care s-au aflat sefii Directiei Generale de Transport Public si Cai de Comunicatie, Directiei Generale de Educatie, Tineret si Sport si Directiei Generale de Finante ale municipiului Chisinau.
     Oficialii moldoveni s-au întâlnit cu reprezentanti ai autoritatilor publice locale dar si cu manageri de spitale, unul dintre punctele de pe agenda de lucru fiind vizitarea Spitalului Municipal de Urgenta din Moinesti.

     Tot vineri, Primaria comunei Saucesti a primit vizita unei delegatii compusa din reprezentanti ai Regiunii Collecchio, Italia. Cu aceasta ocazie a fost semnat un Acord de Principiu pentru înfratirea celor doua localitati, pentru ca, ulterior, sa fie demarate procedurile legale pentru parafarea Acordului de Înfratire. Delegatia italiana a inclus în agenda vizitei deplasari la scoala din Saucesti, la obiectivele turistice din judet dar si întâlniri cu consilierii locali ai comunei si cu reprezentanti ai Consiliului Judetean Bacau si ai mediului de afaceri.

Close Search Window