Administrator
     În fiecare an, de Înaltarea Domnului, românii îsi îndreapta privirea si spre Cer, acolo unde se afla eroii neamului, cei care s-au jertfit pentru tara!
     Este un bun prilej sa ne întoarcem în trecut, pentru a întelege mai bine prezentul si viitorul. Cu smerenie, noi cei de astazi, români de pretutindeni, în ziua Înaltarii Domnului, omagiem pe cei care au aparat si purtat stindardul cauzei române.
     Sa ne plecam genunchii pentru pioasa reculegere în fata eroilor nostri, ctitori ai vesniciei românesti si sa lasam sa cada o lacrima de recunostinta, în rugaciunea noastra pentru vesnica lor odihna.
    Ziua Eroilor a fost sarbatorita astazi, 17 mai 2018, în aproape toate localitatile judetului Bacau. Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, vicepresedintii Silviu Ionel Pravat si Adrian Popescu, au participat la evenimentele dedicate memoriei acestor martiri. Calendarul acestor actiuni a cuprins localitatile Cuchinis - Brusturoasa, Palanca, Dofteana, Tg. Ocna, Racaciuni, Sarata si Moinesti.
    Momente solemne au fost si la Cimitirul Central din municipiul Bacau unde a avut loc un ceremonial militar si religios.
    Dumnezeu sa-i odihneasca în pace pe martirii nostri!

Close Search Window