Administrator

    În aceste zile, mai exact în perioada 8-11 octombrie 2018, o delegatie a Consiliului Judetean Bacau, condusa de vicepresedintele Adrian Popescu se afla în Germania, la ExpoReal 2018, cel mai mare Târg de Investitii din Europa. Scopul participarii este de a atrage investitori în judetul Bacau pentru o serie de proiecte care vizeaza dezvoltarea infrastructurii turistice, de sanatate, aeroportuare dar si stimularea mediului de afaceri.
    Târgul International de Investitii si Proiecte Imobiliare Expo-Real este organizat de catre Messe Munchen GmbH Germania, fiind recunoscut deja ca cea mai mare platforma europeana de business pentru sectorul imobiliar si investitional. În anul 2018 are loc cea de a 21-a editie, la care si-au anuntat prezenta peste 40.000 participanti din 75 de tari de pe tot lantul valoric al sectorului imobiliar si de investitii (investitori institutionali, orase si regiuni, agentii de dezvoltare economica, institutii guvemamentale, dezvoltatori de proiecte imobiliare, arhitecti si proiectanti, consultanti imobiliari/agentii, banci comerciale si de credit impotecar, clienti corporate, companii de leasing, de management al activelor imobiliare, de management de proiect si al investitiilor de exploatare/întretinere cladiri, universitati si colegii).
   Consiliul Judetean Bacau participa în cadrul standului României, alaturi de consiliile judetene din Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui dar si de primariile Iasi, Oradea, Siret,  Constanta, Primaria Bucuresti, sector 5, Alba Iulia si Sebes.
Pentru cele trei zile de târg sunt anuntate conferinte pe teme de investitii si oportunitati de finantare la care delegatia bacauana va fi prezenta.
    Consiliul Judetean Bacau a participat si în 2017 la ExpoReal iar ca urmare a contactelor stabilite, în acest an au vizitat judetul o serie de investitori interesati sa dezvolte afaceri, atât în zona de productie cât si în cea de servicii.

Close Search Window