Administrator
Consilierii judeteni au aprobat astazi, 17.12.2018, în sedinta extraordinara a lunii decembrie, modernizarea drumului judetean DJ 123 prin realizarea unor lucrari de reabilitare si consolidare. DJ 123 se afla în administrarea Serviciului Public Judetean de Drumuri Bacau si se întinde de la limita judetului Harghita pe traseul Valea Uzului - Darmanesti - DN 12A, km. 41+000 - 62+103, judetul Bacau. Sectorul de drum ce va fi reabilitat are o lungime de 6,30 km, respectiv de la km. 44,8 la km. 51,1.
Pentru realizarea acestor investitii au fost elaborate documentatii aferente iar indicatorii tehnico-economici, elaborati în conformitate cu legislatia în vigoare, au fost aprobati de catre consilierii judeteni.
DJ 123 va fi reabilitat prin Programul National de Dezvoltare Locala (P.N.D.L.) ce are ca obiectiv general echiparea unitatilor administrativ-teritoriale cu toate dotarile tehnico-edilitare, de infrastructura educationala, de sanatate si mediu, sportiva, social-culturala si turistica, administrativa si de acces la caile de comunicatie pentru cresterea accesibilitatii la resurse si a calitatii vietii pentru toti locuitorii.
Finantarea obiectivelor realizate prin P.N.D.L. se asigura din sume din transferuri de la bugetul de stat, aprobate cu aceasta destinatie în bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice precum si din bugetele locale.
    Valoarea totala a lucrarilor de reabilitare se ridica la suma de 18.045.220,00 lei cu TVA inclus.

Close Search Window