Administrator
     Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, a participat joi, 17 mai 2018, la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane.
     Evenimentul, organizat de catre Fundatia de Sprijin Comunitar, se afla la cea de 16-a editie si reuneste ONG-uri, persoane fizice, reprezentanti ai administratiei publice locale si ai mediului privat care vor fi premiati pentru implicarea în proiecte sociale.
     Gala Premiilor Comunitatii Bacauane este, în egala masura si un important eveniment de strângere de fonduri la care iau parte anual peste 250 de companii locale si multinationale, oferind în acest fel un sprijin deloc neglijabil pentru mai bine de 450 de copii si 600 de batrâni din zonele defavorizate ale judetului Bacau.

     O nota aparte a fost data de tinuta participantilor, care la solicitarea organizatorilor, au purtat piese vestimentare traditionale, data fiind organizarea evenimentului sub auspiciile Centenarului.

Dintre cei 12 nominalizati, premiantii serii au fost:
1. Categoria persoane fizice: Dragos Cristian Fînaru pentru proiectul TEDx Bacau ”Shape The Future”;
2. Categoria firme si companii: ISSCO pentru implicarea în multiple proiecte ale comunitatii;
3. Categoria institutii si ONG-uri: Asociatia LUMINA – primul Hospice din România dedicat integral îngrijirilor paliative pediatrice
4. Premiul de excelenta: Dragos si Adrian Paval pentru crearea companiei DEDEMAN, liderul pietei românesti de bricolaj si unul dintre cele mai valoroase branduri create în România

Felicitari tuturor celor care, prin efortul lor, organizatori, participanti, nominalizati, fac o lume mai buna!

Close Search Window