Administrator


 


     Peste tot în lume, de 1 iunie este celebrata Ziua Internationala a Copilului. Este o zi în care cei mici se pot bucura de cadourile si afectiunea nemarginita a parintilor, iar cei din urma de inocenta si zâmbetele copiilor.
     Cu aceasta ocazie, în Bacau pe 1 iunie vor avea loc doua manifestari dedicate celor mici, dupa urmatorul programS
•    Între orele 16.00-17.30, va avea loc manifestarea “E-o lume minunata!”, ce se va desfasura în zona special amenajata din Parcul Cancicov, lânga Teatrul de Vara Radu Beligan, iar copiii vor avea parte de multe activitati distractive, printre care pictura pe fata pentru parinti si copii, dar si poze la minut.
•    Începând cu ora 18.00, la Teatrul de Vara Radu Beligan, cei mici sunt invitati sa participe, alaturi de parinti, la spectacolul “Mi-e drag acasa” organizat de soprana Gabriela Istoc, în colaborare cu Filarmonica Mihail Jora din Bacau, manifestarea având ca partener Consiliul Judetean Bacau.
     De asemenea, pe 1 iunie, la Buhusi, se organizeaza cea de-a III-a editie a festivalului “Armonii în timp”- “De ziua ta, copile drag!”, care va începe de la orele 13.00, la Casa de Cultura Buhusi. Manifestarea include un program artistic în cinstea Zilei Internationale a Copilului, care va fi sustinut de profesorii si elevii Scolii Populare de Arte si Meserii Bacau, dar si de cei din Buhusi, Sanduleni, Brusturoasa si Sarata. Pe lânga programul artistic, în cadrul festivalului vor avea loc si concursuri de pictura, grafica, design si colaj. La eveniment vor participa elevi si profesori ai numeroaselor scoli si colegii din Bacau, iar principalii organizatori sunt: Consiliul Judetean Bacau, Casa de Cultura Buhusi, dar si Scoala Populara de Arte si Meserii Bacau.

Close Search Window