Administrator

     În perioada 24-27 mai 2018, la Slanic Moldova va avea loc Campionatul National de Offroad, Trofeul ”Dacii Liberi”, eveniment organizat sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv.
     Manifestarea, aflata la cea de-a IV-a va beneficia de sprijinul Consiliului Judetean Bacau, ca rezultat al asocierii dintre institutie si organizatori, respectiv Asociatia Club Sportiv Offroad Dacii Liberi. 
     Primele trei editii ale Etapei de Campionat National de Offroad din România "Trofeul Dacii Liberi", desfasurate în anii 2015, 2016 si 2017 au avut un real succes, ceea ce a determinat organizarea, si în sezonul competitional 2018, a evenimentului "TROFEUL DACII LIBERI 2018".
   ”Proiectul are ca scop promovarea judetului Bacau, a Consiliului Judetean Bacau ca sustinator al dezvoltarii regiunii, atragerea imaginii Bacaului prin organizarea unei competitii nationale de top, cu participare internationalaa, cresterea expunerii judetului Bacau în mass-media centrala si a consumului de servicii în zona montana a judetului„ a precizat presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu în expunerea de motive ce a fundamentat hotarârea de asociere.
     Programul competitional include câteva puncte certe de atractie printre care se afla  Proba Speciala de Noapte - Noaptea Nemirei, singura de acest gen întreg Campionatul National de Offroad sau organizarea Trialului - Proba Superspeciala în ziua de duminica 27 Mai 2018,  special organizata pentru spectatori.
     Clubul sportiv Offroad Dacii Liberi s-a implicat pâna acum în organizarea a trei etape consecutive de Campionat National de Offroad în Statiunea Slanic Moldova, începând cu anul 2015. Membrii sai participa în mod activ, atât la activitatea sportiva, cât si la activitatea de reglementare a acestui sport extrem, presedintele clubului fiind membru în Comisia Nationala de Offroad, organism aflat în structura FRAS. 
     Pentru mai multe informatii, va rugam accesati https://primariaslanicmoldova.ro/events/off-road-trofeul-dacii-liberi-editia-a-iv-a-24-27-mai/

Close Search Window