Administrator


 

 

Sportivii si antrenorii unor cluburi bacauane au fost premiati în cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Bacau, pentru rezultatele deosebite obtinute la întrecerile sportive din acest an. Este vorba despre sportivii si antrenorii legitimati la Clubul Sportiv „Bronx Powerlifting" Bacau, Clubul Sportiv „Phi Hau" Bacau si Clubul Sportiv Municipal Bacau care, în 2018 au participat la competitii nationale si internationale de unde s-au întors cu numeroase premii.
Cele trei ramuri sportive practicate de tinerii campioni propusi pentru premiere sunt Powerlifting, o disciplina noua, din sfera culturismului, Judo si Qwan Ki Do, ambele derivând din vechile arte martiale.
Reusitele acestor tineri sportivi reprezinta rodul muncii, daruirii si pasiunii lor, dar si dovada profesionalismului antrenorilor care i-au pregatit si format. Toti acesti sportivi, precum si antrenorii lor, sunt, merita si trebuie sa fie pretuiti si încurajati de catre toti bacauanii, pentru ca ei sunt adevarate repere pentru viitoarele generatii”, a subliniat presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, la festivitatea de premiere.
Sumele alocate premiilor sunt suportate din bugetul Consiliului Judetean si sunt alocate în acord cu plafoanele stabilite de lege.

Close Search Window