Administrator
     Presedintele Consiliului Judetean Bacau a participat astazi la lucrarile de deschidere ale Conferintei Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România – ANBPR. Evenimentul are loc în perioada 17-18 mai la Biblioteca Judeteana „Costache Sturza” din Bacau.
     În programul conferintei cu tema „Biblioteca publica – solutii si perspective în dezvoltarea comunitatii” sunt incluse comunicari profesionale, ateliere de lucru, actiuni culturale, de diseminare a solutiilor, proiectelor inovative si modelelor de bune practici.
     Actiunea se bucura de participarea a peste 120 specialisti din întreaga tara în biblioteconomie, reprezentanti ai mediului cultural local, precum si personalitati ale vietii artistice românesti.
     “Ziua de astazi este o zi cu totul speciala, prin încarcatura ei simbolica. 17 mai nu este doar Ziua Eroilor, ci, iata, datorita dumneavoastra, si Ziua Bibliotecarilor. Din acest motiv sunt foarte bucuros sa va urez bun-venit la noi, în Bacau, si sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti în activitatea dumneavoastra de zi cu zi. Mai ales la acest final de saptamâna, când veti transforma Bacaul în capitala bibliotecilor din România” a transmis participantilor presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu.

Close Search Window