Administrator


 

Astazi, 6 martie 2020, la Primaria Strugari, a fost semnat contractul de proiectare si executie pentru „Modernizare DJ 118 B, pe o lungime de km 5+557 – 11+847, Strugari – Rachitis, judetul Bacau”.
Valoarea totala a contractului este de 34.387.413 lei cu TVA, suma fiind asigurata din bugetul propriu al Consiliului Judetean Bacau.

În cadrul contractului se vor realiza lucrari de modernizare pe o lungime de 6,29 km prin realizarea unui strat fundatie din balast, un strat de piatra sparta si doua straturi mixtura asfaltica, amenajari acostamente, santuri si rigole, drumuri laterale, se reabiliteaza 24 podete si se realizeaza ziduri de sprijin în corpul drumului. Totodata, vor fi refacute integral si redimensionate podurile de la km 5+890 la km 9+770.

Durata contractului este de 29 de luni, din care 5 luni perioada de proiectare – obtinere avize/autorizatii urmata de perioada de executie a lucrarilor de 24 de luni.
Au fost prezenti la semnarea contractului: Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Claudiu Ilisanu, deputat PSD, Vasile Rotariu - primarul comunei Strugari, primarii comunelor Beresti Tazlau - Dumitru Tulpan si Scorteni - Catalin Anton, reprezentanti ai asocierii de firme si ai Serviciului Public Judetean de Drumuri Bacau.

 

Semnam astazi contractul pentru ceea ce va fi un nou santier care vine sa se adauge proiectelor care sunt deja în derulare pe drumurile judetene. De modernizarea acestui drum vor beneficia toti locuitorii din zona, cei care fac naveta precum si copiii care nu vor mai fi nevoiti sa mearga kilometri întregi prin drumuri desfundate pâna la scoala” a subliniat Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Close Search Window