Administrator


 

Consiliul Judetean Bacau s-a alaturat si în acest an Asociatiei ACS Rally Spirit, sprijinind Campionatul de Motorsport. Cu atât mai mult cu cât presedintele asociatiei este ambasadorul proiectului de infrastructura rutiera Autostrada A13, promovat de catre Consiliul Judetean.

Autostrada A13 Bacau-Brasov va uni provinciile istorice Moldova si Ardealul si va fi motorul ce va propulsa Bacaul pe harta centrelor nodale de transport regional. Datorita proiectelor mari de infrastructura derulate în ultimii ani, avem cel mai modern aeroport international din întreaga Regiune Nord-Est si unul dintre cele mai mari si moderne din tara; se lucreaza în ritm sustinut la Centura ocolitoare a Bacaului, bratul vestic fiind deja finalizat; la acestea se va adauga Autostrada A13 si, pe drept cuvânt, judetul nostru va deveni cel mai important centru de transport regional. Sustinem acest proiect si ne bucuram de parteneriatul cu Asociatia ACS Rally Spirit care va purta stindardul autostrazii la Raliul Moldovei”, a precizat Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau.


Reamintim ca în luna mai a acestui an a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Autostrada A13 Bacau-Brasov.

 

La rândul sau, Adrian Raspopa, ACS Rally Spirit a tinut sa sublinieze: „chiar daca nu sunt om de politica nu pot sa ramân indiferent la un proiect atât de important pentru judetul nostru. Ma bucur ca voi continua o colaborare începuta acum 10 ani cu Consiliul Judetean Bacau si ca ma pot implica în promovarea acestui proiect extrem de important pentru întreaga zona a Moldovei. Consider ca este cea mai usoara si eficienta cale de a uni Moldova cu centrul tarii.”
Asocierea reprezinta nu doar branding pe masina de concurs, ci si faptul de a comunica corect tot ceea ce însemna din punct de vedere economic si social acest proiect pentru comunitatea in care m-am nascut, am crescut si unde îmi desfasor activitatea în prezent, vorbind aici de evenimentele sportive pe care le organizez în fiecare an. Aici, desigur, ma refer la Raliul Moldovei Bacau pe care îl organizez de 10 ani, iar în ultimii patru ani acesta fiind si etapa internationala. Nu pot sa nu ma gândesc la faptul ca daca ar fi existat aceasta autostrada, de la Brasov la Bacau, numarul participantilor ar fi fost mult mai mare, accesul fiind cu siguranta mai facil. De aceea sunt mândru ca pot sa reprezint judetul Bacau si proiectul Consiliului Judetean Bacau în motorsportul din România”, a concluzionat Adrian Raspopa.


Ambasadorul proiectului, Adrian Raspopa va lua startul alaturi de navigatorul sau, Cosmin Diacu, la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total care se va desfasura în perioada 17-18 iulie, cu un model Ford Fiesta R5, pus la dispozitie de OMEGA Motorsport.

Close Search Window