Administrator


Sectia de Gastroenterologie a Spitalului Judetean  de Urgenta Bacau urmeaza sa intre într-un proces de reparatii capitale si reabilitare. Proiectul de hotarâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Documentatia de Avizare a Lucrarilor de Interventii (D.A.L.I.) a fost aprobat în ultima sedinta a Consiliului Judetean.


Sectia de Gastroenterologie este situata la etajul IV, în corpul C6, al Spitalului Judetean de Urgenta. Are o suprafata construita de aproape 600 mp si a fost data în folosinta în anul 1975.


Lucrarile de modernizare vor conduce la cresterea calitatii si eficientei actului medical, satisfactia pacientilor si a personalului medical, eliminarea unor riscuri în functionare precum si reducerea costurilor cu energia si utilitatile.


Proiectul presupune compartimentari noi si reamenajari, reabilitarea instalatiilor electrice, realizarea sistemelor de instalatii si dotarea cu echipamente tehnologice specifice. Valoarea investitiei este estimata la 4,5 milioane de lei, durata de executie, din momentul ordinului de începere al lucrarilor fiind de 6 luni. 


Alaturi de acest obiectiv va intra în reparatii capitale si centrala termica, proiect în care vor fi înlocuite si utilajele si retelele termice. Valoarea estimata a acestei investitii este de aproximativ 4,5 milioane de lei.


”Aceste obiective aprobate astazi completeaza lista investitiilor facute de Consiliul Judetean în ultimii ani, atât de necesare Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pentru a îmbunatati calitatea serviciilor medicale”, a precizat Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Close Search Window