Administrator


Consilierii judeteni, în sedinta ordinara a lunii ianuarie au aprobat actualizarea indicatorilor pentru reparatiile capitale la Cladirea Centrului Scolar C-11. În 2016, valoarea estimata a investitiei pentru lucrarile de reparatii capitale se ridica la suma de 4,1 milioane de lei. Din aceasta valoare, 3,9 milioane de lei urma sa fie suportata de la bugetul de stat.


Ulterior aprobarii valorii devizului, a fost demarata procedura de achizitie publica, în vederea contractarii proiectului tehnic, asistentei tehnice pe parcursul executiei si a executiei de lucrari. Procedura a fost reluata de doua ori consecutiv si, întrucât nu a existat niciun ofertant iar la ultima publicare a anuntului doua oferte depuse au fost neconforme, s-a hotarât reluarea procedurii.


„Acest obiectiv a fost scos în procedura de licitatie de 3 ori si nu a fost adjudecat. Astazi, prin votul consilierilor judeteni am actualizat documentatia tehnico-economica si reluam procedura de licitatie cât mai repede cu putinta”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu.

Lucrarile de reparatii capitale sunt necesare pentru asigurarea normelor privind protectia si securitatea la incendiu, îndeplinirea si mentinerea cerintelor fundamentale de calitate pe întreaga perioada de existenta a cladirii si, totodata pentru asigurarea unei performante energetice a cladirii.

Valoarea actualizata a investitiei este de 6,1 milioane de lei, pentru o suprafata desfasurata de peste 3 000 mp, iar durata de realizare a lucrarilor se estimeaza a fi de 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere.

Close Search Window