Administrator


 

Este vorba de contractul pentru modernizarea drumului judetean DJ 207 F, sectorul de drum Beresti Bistrita - Padureni, si pe raza localitatii Saucesti.
Valoarea totala a investitiei este de 8,4 milioane lei si este asigurata în totalitate din bugetul propriu al Consiliului Judetean Bacau.
Portiunea de drum care face obiectul contractului semnat completeaza segmentul de drum de peste 8,7 km care a fost modernizat în ultimii ani din bugetul judetean.

 

La semnarea contractului au fost prezenti: Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, vicepresedintele Silviu Pravat, primarii comunelor Saucesti, Letea Veche si Beresti Bistrita, Valentin Manea, Petrica Dochiei, Ionel Alcaz, consilieri locali si reprezentanti ai asocierii de firme si ai Serviciului Public Judetean de Drumuri Bacau.

Trebuie sa remarcam faptul ca numai în ultimele sapte zile au fost semnate trei contracte de modernizare a unor drumuri judetene. Dintre acestea, doua drumuri, respectiv DJ 119 si DJ 207F, vor face legatura între localitatile limitrofe municipiului Bacau, respectiv Saucesti, Beresti-Bistrita, Padureni si Nicolae Balcescu, Faraoani, cu soseaua de centura, drumul european E85 si cu viitoarea autostrada A13 Iasi-Bacau-Brasov îmbunatatind în mod semnificativ infrastructura rutiera si conditiile de trafic ale locuitorilor din aceste localitati” a precizat Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Close Search Window