Administrator
În acest weekend se da startul pentru cea de-a zecea editie a Raliului Moldovei Bacau. Evenimentul este organizat sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv si va încheia sezonul 2020 al Campionatului National de Raliuri Betano.

Organizatorul raliului, ACS Rally Spirit, în parteneriat cu Consiliul Judetean Bacau a gândit înca de la început acest eveniment sportiv ca pe o oportunitate de promovare a potentialului turistic al judetului. Pe parcursul celor zece ani, competitia a ajuns în locatii precum Bacau, Onesti, Moinesti, Zemes reunind concurenti, fani si mass-media din tara si din strainatate.  
Începând din acest an, proiectul autostrazii A13 Bacau-Brasov sustinut de Consiliul Judetean Bacau, considerat a fi elementul decisiv al dezvoltarii regionale a fost promovat la nivel national si international si în cadrul competitiilor din Campionatul National de Raliuri Betano.

Anul acesta vor lua startul competitiei, la Bacau un numar record de concurenti, respectiv 62 echipaje din tara si din strainatate.
Concurentii aliniati la start vor participa la cele 12 probe, devenite traditionale deja, pe un traseu în lungime totala de aproximativ 110 kilometri, între orasele Bacau si Moinesti. Editia din acest an aduce ca noutate proba Super Speciala de duminica dupa-amiaza care se va desfasura pe circuitul de Karting de la Speed Park.

În conditiile impuse de pandemia de Covid-19, accesul publicului la probe este interzis, competitia putând fi urmarita on-line.

Close Search Window