Administrator


 

În contextul epidemiologic actual, tinând cont de masurile impuse de Ministerul Afacerilor Interne, pentru a asigura derularea în bune conditii a activitatii institutiei, protejarea publicului si a angajatilor si a limita contactele si relatiile cu publicul care pot cauza raspândirea virusului, conducerea Consiliului Judetean Bacau a adoptat, pentru perioada 12-31.03.2020, urmatoarele masuri:

1. Începând cu 12.03.2020 pâna pe data de 31.03.2020 se restrictioneaza toate serviciile de relatii cu publicul. Toate documentele necesare desfasurarii activitatii vor fi transmise online sau prin posta ori servicii de curierat. Comunicarea cu aparatul de specialitate pentru rezolvarea problemelor curente se va realiza telefonic, sau prin e-mail, astfel:

Structura Arhitect Sef: tel.: 0234-537200, interior 155 si 177, email: structura.arhitectsef@csjbacau.ro;

Directia Economica si Managementul Calitatii: tel.: 0234-537200 interior 126, e-mail: alina.nastasa@csjbacau.ro;

Alte informatii: Secretariat Consiliul Judetean Bacau: tel.: 0234-534481, e-mail: secretariat@csjbacau.ro.

Curierii externi au, de asemenea, accesul restrictionat în incinta Consiliul Judetean Bacau.

3. În conformitate cu Hotarârea nr. 8 din 09.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României si Masurile stabilite în data de 11.03.2020 de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta, angajatii consiliului vor lucra prin rotatie, conform schemelor întocmite de catre sefii ierarhici si vor veni la serviciu la intervale orare diferite.

4. Serviciul administrativ va asigura materialele igienico-sanitare, dezinfectarea spatiilor comune de cel putin trei ori pe zi si asigurarea ca fiecare persoana care intra în institutie respecta normele de igiena si protectie stabilite.

5. Solicitam angajatilor CJ Bacau sa respecte toate recomandarile cu privire la masurile de prevenire a infectiei cu COVID-19, în special, evitarea deplasarilor si expunerea în spatii publice. Persoanele care au fost în ultimele 14 zile în zone cu risc de infectie cu Coronavirus sau au intrat în contact cu persoane testate pozitiv cu acest virus sau care provin din zone de risc au obligatia informeze autoritatile, sa ramâna în izolare voluntara la domiciliu pentru o perioada de 14 zile si sa evite contactul cu alte persoane. Daca în acest interval apar simptome precum febra, cefalee si tuse seaca, persoana este obligata sa apeleze serviciul de urgenta 112 si sa informeze asupra situatiei institutia prin seful ierarhic superior.

6. Serviciile din subordinea CJ Bacau vor lua masuri similare pentru preventia infectiilor cu COVID19 si vor adapta restrictiile în functie de domeniul si specificul activitatii, atât pentru personalul propriu cât si pentru cetatenii interesati.
Totodata, se recomanda suspendarea tuturor activitatilor care presupun interactionarea directa cu publicul (întâlniri, simpozioane, cursuri, reprezentatii etc.) care exced activitatilor curente si limitarea accesului în muzee si în salile de spectacole. Se anuleaza toate activitatile organizate în sala Ateneu, dar si deplasarea în strainatate pe care Filarmonica „Mihail Jora” o avea programata în perioada urmatoare.


Va multumim pentru întelegere, implicare si responsabilitate!

Sorin Brasoveanu
Presedinte Consiliul Judetean Bacau

 
Close Search Window