Administrator




Astazi au început lucrarile de asfaltare a drumului judetean care face legatura între Padureni si Godovana, o investitie realizata prin Programul National de Dezvoltare Locala, al carui beneficiar este Consiliul Judetean Bacau.
Modernizarea DJ 241B presupune turnarea fundatiei din balast si piatra sparta, apoi a doua straturi de asfalt, reabilitarea a 7 poduri si 92 de podete, construirea de santuri si rigole si consolidarea cu un zid de sprijin lung de 250 m.
Finantarea acestui proiect al Consiliului Judetean a fost posibila ca urmare a demersurilor facute înca dinainte de 2016, când Consiliul Judetean Bacau, condus la acea vreme de Dragos Benea, a comandat studiile de fezabilitate. Acestea au fost reactualizate dupa 2016. Parlamentarii Dragos Benea, Ionel Floroiu, care au facut echipa cu primarul Rodica Ambrozie si actuala conducere a Consiliului Judetean Bacau au depus proiectul în valoare de peste 31 de milioane în cadrul PNDL.

 

Desi suntem în aceasta perioada delicata, când sunt impuse restrictii din cauza pandemiei de COVID-19, investitiile în infrastructura, în judetul Bacau, nu au de suferit. Avem 23 de santiere mari pe care se lucreaza. Consiliul Judetean Bacau a facut tot posibilul ca firmele care au contracte semnate cu Judetul Bacau sa nu întâmpine dificultati. Practic, astfel sunt protejate mii de locuri de munca, mii de familii ale angajatilor din constructii, care îsi primesc salariile la timp iar societatile pot plati taxele si impozitele la buget. O infrastructura de calitate este si prilejul pentru atragerea de noi investitii! Amintesc faptul ca în acest an am reusit sa alocam un buget record pentru investitii si dezvoltarea infrastructurii rutiere si aeroportuare din judetul Bacau. 65% din bugetul Consiliului Judetean Bacau, adica peste 393 de milioane de lei sunt investiti pentru îmbunatatirea vietii bacauanilor!”, a precizat Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Stirea video poate fi vizionata accesând link-ul:
https://www.facebook.com/www.csjbacau.ro/videos/2815490475226408/

Close Search Window