Administrator


 

 

  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judetului Bacau, a primit vineri, 29 iulie, drapelul de lupta, prin decret prezidential, semnat de Klaus Iohannis. Drapelul a fost predat de catre secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, catre inspectorul-sef al I.S.U., colonelul Ioan Mihalache.
   Ceremonialul a avut loc în prezenta oficialilor si al inspectorului –sef adjunct al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, general de brigada dr. Ovidiu Vasilica.

   Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, a tinut sa îsi exprime, prin câteva cuvinte,  aprecierea profunda: ”Este un moment emotionant si folosesc acest prilej pentru a le multumi acestor minunati oameni pentru toate eforturile pe care le depun pentru mentinerea si salvarea sanatatii si vietilor noastre. Pentru orice unitate militara, drapelul de lupta reprezinta cel mai puternic simbol, reprezinta onoarea militara, curajul, vitejia. Sunt onorat sa fiu alaturi de dumneavoastra în acest moment!”

Close Search Window