Administrator


Presedintele Consiliului Judetean Bacau a primit marti, 11 octombrie 2016, vizita unei delegatii formata din reprezentantii Biroului Regional pentru Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente a UNICEF.

În cursul întrevederii, au fost prezentate principalele prioritati si provocari în domeniul promovarii si protectiei drepturilor copilului la nivelul judetului Bacau, incluzând perspectiva unor initiative comune ce vizeaza incluziunea sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii.
Vizita reprezinta o confirmare a importantei acordate de autoritatile bacauane cu privire la promovarea si protectia drepturilor copilului la nivel judetean – rolul institutiilor judetene si locale si rolul UNICEF. 
Din delegatie au facut parte: Joanne Bosworth - consilier regional pe domeniul politica economica si sociala, Maha Muna, specialist regional pe domeniul egalitatii de gen, Ilaria Favero, specialist regional pe adolescent, Eugenia Aplozan,Cristina Badea si Voica Pop din partea UNICEF România.

Close Search Window