Administrator


 

Astazi, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, a primit vizita unei importante delegatii chineze din provincia Jiangxi, condusa de Li Hua Dong, vice-presedintele Conferintei Consultative Politice Populare si presedinte al Asociatiei pentru Stiinta si Tehnologie din Provincia Jiangxi.
Alaturi de presedintele Consiliului Judetean s-au aflat primarul Bacaului, Cosmin Necula, si administratorul Judetului, Valentin Palea. Principalele subiecte abordate în cadrul întâlnirii oficiale au fost dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale, precum si stabilirea unei strategii comune privind schimburile academice, de formare a personalului, în special pe componentele: culturala, bioinginerie, kinetoterapie si despre posibile colaborari privitoare la activitatile stiintifice.
Au fost prezentate oaspetilor chinezi oportunitatile de investitii ale judetului nostru, precum si domeniile de interes. 
S-a convenit ca parteneriatele dintre mediul de afaceri românesc si cel chinez trebuie încurajate, în beneficiul tuturor factorilor sociali implicati.

Close Search Window