Administrator


Joi, 11 iunie a.c., la Sala Mica a Consiliului Judetean Bacau, conducerea judetului s-a bucurat de prezenta unei delegatii formata din oaspeti deosebiti, respectiv reprezentantii Guvernului din Tadijkistan si reprezentantii UNICEF din România.
Vizita a avut loc la solicitarea UNICEF, transmisa Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, aceasta recomandând Bacaul ca fiind un exemplu de bune practici privind integrarea copiilor institutionalizati precum si crearea si dezvoltarea de servicii alternative.
Presedintele Dragos Benea s-a declarat multumit de activitatea DGASPC, catalogând-o drept una dintre cele mai harnice institutii în atragerea de fonduri europene si a concluzionat ca prioritizarea dezvoltarii serviciilor sociale prin alocarea unui segment important din bugetul Consiliului Judetean Bacau (aproximativ 35-40%) va ramâne neschimbata pe parcursul întregului sau mandat.
Vizita s-a încheiat conform protocolului, prin semnarea în Cartea de Onoare a judetului de catre doamna Kurbanova Rukiya - adjunctul primului ministru, seful Comisiei pentru Drepturile copiilor din Tadijkistan.

Close Search Window