Administrator


Ambasadorul Venezuelei, Margot Jose Marquez Garcia, a vizitat timp de doua zile judetul Bacau. Pe parcursul acestei vizite, Excelenta Sa a avut intalniri cu autoritati publice locale, oameni de afaceri, personalitati din viata culturala bacauana, cadre universitare si studenti.

Scopul  vizitei a fost o posibila infratire intre judetul nostru si o regiune din Venezuela, tinand cont de faptul ca venezuelenii sunt interesati atat de ingrasamintele chimice cat si de produsele agroalimentare.

 “Toate datele pe care le-am primit din Bacau le voi inainta Ministerului Afacerilor Externe din Venezuela, de unde vor fi dirijate apoi spre ministerele de resort. Speram ca aceasta vizita sa se concretizeze intr-o infratire si colaborari pe diferite domenii”, a declarat Margot Jose Marquez Garcia.

Pentru ultimele impresii, vizita Excelentei sale s-a finalizat cu o conferinta de presa, ce a avut loc in Sala Mare a Palatului Administrativ din Bacau, unde au participat presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, vicepresedintii Silviu Bondor si Dumitru Braneanu, dr. Constantin Nedelcu, consilier general al Bucurestiului, dar si presedinte al Asociatiei Româno-Venezuelene, Petru Ignatescu, vicepresedinte, cat si Aurel Acatrinei, din cadrul filialei judetene a asociatiei.
Ambasadoarea Margot Jose Garcia Marquez a primit in dar de la Dragos Benea,  Presedintele Consiliului Judetean un album al judetului Bacau, “Marturisiri”si o carte despre compozitorul George Enescu, iar inainte de plecare a semnat in Cartea de Onoare a judetului.

Close Search Window