Administrator


Delegatie bacauana la Limousin în cadrul proiectului “Modernizarea administratiei publice  prin  formarea functionarilor din APL  - Fonduri structurale si Manager de proiect  pentru fonduri europene

În  perioada 21-27 iunie a.c., o delegatie a Consiliului Judetean Bacau se va deplasa în Franta, la Limousin, pentru un schimb de experienta bazat pe formarea de resurse umane din  administratia publica locala în  probleme de fonduri europene si pentru o noua specialitate “Manager de proiect”.
Deplasarea delegatiei bacauane are ca scop sprijinirea autoritatilor publice în vederea mobilizarii si a implementarii unei politici de dezvoltare locala integrata în judetul Bacau.
Vicepresedintele Consiliului judetean, Silviu Bondor declara: “Acest schimb de experienta reprezinta o continuare a relatiilor existente între Bacau si Limousin, relatie bazata pe schimbul de bune practici în mai multe domenii: administrativ, cultural, agricol, educational etc. Am ferma convingere ca prin împartasirea reciproca a experientelor si cunostintelor vom avea ocazia sa ne îmbogatim profesional, sa ne perfectionam capacitatea de a implementa proiecte si de a utiliza cât mai eficient toate resursele publice.”

Close Search Window