Administrator


Acest proiect este realizat prin: Programul Operational Regional, Axa Prioritara 3. - Imbunatatirea Infrastructurii Sociale - si Domeniul De Interventie 3.1 – Reabilitarea /modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate.
Obiectivul general al proiectului consta in imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor judetului Bacau la serviciile de sanatate de tip ambulatoriu.
Investitia este una foarte importanta pentru judetul nostru, deoarece 300.000 de oameni, practic jumatate din bacauani, trec anual prin Ambulatoriu, sectie care din pacate, dupa felul cum arata, este o pata pe obrazul administratiei publice si a Spitalului Judetean.
Am certitudinea ca aceasta investitie va face ca aceasta sectie sa fie una cu care sa ne mandrim. Spatiile de asteptare si informare vor fi mai mari, vor fi eliminate cozile de la fisier si aglomeratia de la orele 6 dimineata, prin schimbarea sistemului de programare.
Lucrarile vor fi terminate in circa 18 luni si includ realizarea de termoizolatii la parter, etajele I-II, schimbarea tamplariei pentru toate nivelele, recompartimentarea si modernizarea la demisol, parter si etaj I pentru spatiile interioare prin inlocuirea finisajelor interioare la pereti, pardoseli si plafoane, schimbarea tamplariei interioare, inlocuirea instalatiilor sanitare, electrice, de incalzire si aer conditionat, precum si a instalatiilor speciale de telecomunicatii, PSI si automatizare, a instalatiei de distributie a fluidelor medicale. In acelasi timp, la parter, vor fi amenajate spatii sociale pentru servicii publice nemedicale prin modernizarea curtilor interioare. Proiectul prevede si dotarea Ambulatoriului cu elevator si lift pentru asigurarea accesului in cladire si la etaj, al persoanelor cu dizabilitati,
a mentionat Presedintele Consiliului Judetean Bacau, domnul Dragos Benea.

Close Search Window