Administrator


Proiectul “Ghiozdanul scolarului” a fost, si în acest an, finalizat cu succes. Pâna la data de 5 septembrie toti copiii din mediul rural din judetul Bacau au primit ghiozdanele cu rechizitele necesare anului scolar 2014-2015.

    Componenta seturilor de rechizite este conforma nevoilor categoriilor de scolari si prescolari vizati în proiect. Astfel, pentru prescolari (pachet A) setul contine ascutitoare cu corp metalic, acuarele, stickere tematice pentru lucrul manual, caiet desen, creioane colorate, ghiozdan, plastilina, radiera, carte de colorat, hârtie creponata, lipici solid, foarfeca vârf rotund, orar.
    Pentru clasele pregatitoare I – IV (pachet B) setul contine acuarele, borcanel pentru acuarele, creion cu radiera, ascutitoare de metal, bloc desen A4, caiet dictando, caiet de matematica, ghiozdan, penar, radiera, stilou plastic cu patroane, rigla blister, pix, orar, etichete scolare, creioane colorate.
    Setul pentru clasele V–VIII (pachet C) contine acuarele, bloc desen A3, caiet dictando, caiet matematica, creion mecanic, ghiozdan, penar, stilou plastic cu patroane, trusa de geometrie, caiet de muzica, pix, mine creion mecanic, rigla blister, orar, textmarker, radiera.
    Proiectul  “Ghiozdanul scolarului”, cu o vechime de 7 ani, face parte din cadrul Programului de sustinere a învatamântului prescolar si scolar din mediul rural din judetul Bacau.
    În acest an, numarul total de pachete cu rechizite scolare a fost de 43.843, conform datelor trimise de Inspectoratul ªcolar Judetean Bacau.

Close Search Window