Administrator


    Joi, 24 iulie 2014 au fost semnate în judetul Bacau contractele de finantare aferente unui  numar de înca 5 proiecte de infrastructura rutiera. Localitatile care beneficiaza de aceste proiecte sunt Beresti Tazlau, Margineni, Solont, Strugari si Zemes. Ele se adauga listei celor 12 proiecte semnate în cursul saptamânii trecute, lista ce cuprinde comunele Colonesti, Gaiceana, Motoseni, Orbeni, Podu Turcului, Saucesti, Valea Seaca, Stefan cel Mare, Ungureni, Tamasi, Manastirea Casin si Magiresti.
    Valoarea totala a contractelor de investitii semnate pâna în acest moment este de 84 912 990 de lei, din care suma alocata de la bugetul de stat în 2014 este de 3 711 000 lei.
    Pâna la sfârsitul lunii august 2014, în judetul Bacau se vor semna înca 33 de contracte de finantare pentru proiecte legate de infrastructura rutiera. Acestea sunt finantate de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si din bugetele locale prin Programul National de Dezvoltare Locala. Programul stabileste cadrul legal pentru implementarea unor proiecte de importanta nationala, care sustin dezvoltarea regionala prin realizarea unor lucrari de infrastructura rutiera, tehnico-edilitara si socio-educativa. În judetul Bacau, proiectele noi finantate în cadrul acestui program se refera la infrastructura rutiera, respectiv modernizare/reabilitare de drumuri comunale, judetene si de interes local.

Close Search Window