Administrator

    Luni, 7 aprilie 2014, Ionel Floroiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau a participat la Sala Ateneu a Filarmonicii ”Mihail Jora” la festivitatea de deschidere a Etapei Nationale a Olimpiadei de Geografie.
    ”Este un eveniment important pentru învatamântul bacauan. Faptul ca, pentru etapa nationala a unei olimpiade a fost ales judetul nostru ca si gazda, ne bucura, ne onoreaza dar ne si obliga. Pentru aproape o saptamâna aici se vor afla cei mai buni elevi din tara la geografie iar aceasta plaseaza Bacaul pe primele locuri în categoria centrelor de excelenta pentru învatamântul gimnazial si liceal. Si este încurajator sa vedem un numar atât de mare de elevi care fac performanta în disciplina geografiei si, cu siguranta, nu numai”, afirma vicepresedintele Ionel Floroiu în discursul inaugural.
    La rândul sau, Theodora Sotcan, inspector scolar general sublinia ca: ”pentru noi, este o onoare sa fim gazdele Olimpiadei de geografie, etapa nationala. Suntem siguri ca aveti, prin preformantele demonstrate, repere geografice, economice si culturale despre orasul si judetul Bacau. Va dorim sa descoperiti, dincolo de aceste informatii, spiritul locului, frumusetea lui interioara, care se regasesc în oamenii sai si în ceea ce au reusit, în timp, sa creeze durabil”.

Close Search Window