Administrator


Reprezentanta UNICEF în România, Guvernul României si Consiliul Judetean Bacau vor lansa vineri, 10 octombrie 2014, începând cu ora 10:00, modelul “Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii”. Acest model de servicii sociale de preventie, bazate pe comunitate si adresate copiilor vulnerabili si familiilor lor, sustinut financiar de Norway Grants si UNICEF, va fi implementat în judetul Bacau, în cadrul acordului de parteneriat dintre România si UNICEF pentru perioada 2013-2017.

Evenimentul de lansare se va bucura de prezenta dlui. Victor Ponta, Premierul României,  a dnei. Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, a dnei. Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România, a dnei. Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Regatului Norvegiei în România, a dlui. Dragos Benea, Presedintele Consiliului Judetean Bacau, a dlui. Dorian Pocovnicu, Prefectul Judetului Bacau, a reprezentantilor administratiei centrale si locale, a jurnalistilor de la nivel national si local. Conferinta de presa va avea loc în Sala de Consiliu a Centrului de Afaceri si Expozitional Bacau, Calea Dr. Alexandru ªafran nr. 145, Bacau, începând cu ora 10:00.

Evidentele generate de acest proiect pilot vor fi folosite pentru a oferi asistenta tehnica Guvernului României pentru a accelera reformele în ceea ce priveste drepturile copilului, protectia sociala si a copilului, sanatatea si educatia. Un numar mare de parteneri sunt implicati în dezvoltarea, implementarea, monitorizarea si evaluarea acestui model: Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si a Persoanelor Vârstnice, Ministerul Tineretului si Ministerul Fondurilor Europene; Consiliul Judetean si Prefectura Bacau; autoritati publice locale din aproximativ 50 de comune; societatea civila; copii si familiile lor.

Close Search Window