Administrator
Marti, 20 decembrie, orele 14:00,  la sediul Consiliului Judetean Bacau a fost semnat contractul de lucrari „Închiderea depozitelor neconforme Onesti, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Târgu Ocna si Buhusi si constructia celulei doi a depozitului judetean de la Bacau”, cu o valoare totala de 54.321.934 lei.

Documentul a fost semnat de reprezentantii celor doua parti, dl. Dragos Benea, Presedinte al Consiliului Judetean Bacau în calitate de Autoritate Contractanta si dl. Valentin Feodorov, reprezentant al asociatiei de firme condusa de S.C. Iridex Group Constructii S.A. (România).

Implementarea sistemului de mangement integrat al deseurilor în Judetul Bacau este în concordanta cu legislatia Uniunii Europene, Planul National de Gestionare a Deseurilor, Planul Regional de Gestionare a Deseurilor pentru Regiunea 1 Nord-Est si Planul Judetean de Gestionare a Deseurilor. Beneficiarul proiectului, Consiliul Judetean Bacau, realizeaza procesul de implementare al proiectului prin Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP), compartiment separat în cadrul institutiei.

Close Search Window